Faneilta rahaa pyytänyt Kylie Jenner selvitti kohua somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner sai seuraajiltaan taannoin paljon krittiikkiä pyydettyään fanejaan lahjoittamaan rahaa sairaalahoitoon joutuneelle meikkitaitelijalle. Kylielle vuosia sitten työskennellyt meikkaaja Samuel Rauda joutui taannoin auto-onnettomuuteen ja sen vuoksi sairaalahoitoon. Hänen hoitokulujensa kattamiseksi alettiin keräämään rahaa GoFundMe-palvelussa.

Kylie Jenner jakoi keräyksen linkin sosiaalisessa mediassa yli 200 miljoonalle seuraajalleen halutessaan auttaa perhettä. Tilanne näytti ulos päin siltä, että Jenner oli itse lahjoittanut 5.000 dollaria 60.000 dollarin keräykseen ja pyysi fanejaan osallistumaan loppusumman keräykseen. Näin asia ei kuitenkaan Jennerin mukaan ollut.

Kylie Jenner kertoi keräyksen tavoitesumman olleen aluksi 10.000 dollaria kokonaisuudessaan. Tavoitteesta puuttui enää neljä tuhatta dollaria, mutta nainen päätti lahjoittaa siihen viisi tuhatta ja jakaa tietoisuutta keräyksestä vielä omalla kanavallaan. Jennerin mukaan perhe oli häneen yhteydessä ja he olivat olleet hyvin kiitollisia tähden osallistumisesta.

Sen jälkeen kun Jenner oli lahjoittanut loput tavoitesummasta ja jakanut keräyksen omalla Instagram-kanavallaan, perhe oli nostanut keräyksen tavoitesummaa. Ensin keräyksen tavoitteeksi oli nostettu 60.000, minkä jälkeen se oli nostettu vielä 100.000 dollariin. Tällä hetkellä perhe on Daily Mail -sivuston mukaan onnistunut saamansa julkisuuden jälkeen keräämään jo lähes 100.000 dollaria ja tavoitesummaa on nostettu edelleen 120.000 dollariin.