Kauhea kankkunen -tähdeltä 50 000 dollaria joukkosurman uhrien perheille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen koomikko ja näyttelijä Ken Jeong tunnetaan muun muassa Kauhea kankkunen -elokuvista, Paluu pulpettiin -sarjasta ja Masked Singerin Yhdysvaltojen version tuomaristosta. Nyt tähti on osallistunut avokätiseen hyväntekoon tuoreen tragedian jälkimainingeissa.

Ken Jeong on lahjoittanut yhteensä 50 000 dollaria viime viikolla Yhdysvaltojen Georgiaassa tapahtuneen joukkosurman uhrien läheisille. Kenneth Jeong -nimisen henkilön huomattiin tehneen viisi 10 000 dollarin lahjoitusta iskuissa kuolleiden uhrien perheille rahaa keräävillä GoFundMe-sivuilla. People-lehti on vahvistanut kyseessä olleen tunnettu näyttelijä-koomikko.

Georgian osavaltiossa tapahtuneessa joukkosurmassa 21-vuotias mies hyökkäsi kolmeen hierontasalonkiin ja surmasi ampumalla yhteensä kahdeksan henkilöä, joista kuusi oli aasialaistaustaisia. Ken Jeongin vanhemmat ovat kotoisin Etelä-Koreasta, ja tähti on puhunut sosiaalisessa mediassa runsaasti aasialaistaustaisiin kohdistuvasta vihapuheesta sekä väkivallasta Yhdysvalloissa.