Miley Cyrus tyrmäsi seurusteluhuhut – ei tapailekaan Yungbludia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Miley Cyrusin pitkäaikaisia poikaystäviä ovat olleet kihlattu Liam Hemsworth ja Cody Simpson, jonka kanssa nainen alkoi suhteeseen pian Hemsworthista erottuaan. Tähti kertoi vielä hetki sitten nauttivansa nyt omasta sinkkuelämästään, mutta pian hänet jo nähtiinkin uuden miehen kanssa treffeillä.

Miley Cyrus nähtiin West Hollywoodissa Rainbow Bar & Grill -ravintolassa Yungbludin kanssa mikä synnytti huhuja siitä, että tähtipari seurustelisi keskenään. Nyt Cyrus on kuitenkin People-sivuston mukaan kiistänyt huhut ja kertonut, että he ovat vain ystäviä.

Miley Cyrus on kommentoinut aiemmin, että hän ei ole aikeissa asettua aloilleen romanttisessa mielessä niin kauan kuin koronavirus leviää ihmisten keskuudessa. Ilmeisesti 28-vuotias kaunotar tuntuu olevan vieläkin samaa mieltä ja jatkaa miehiin tutustumista vain ystävinä.