Orlando Bloom avautui seksielämästään Katy Perryn kanssa: ”Emme harrasta sitä tarpeeksi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom saivat puoli vuotta sitten ensimmäisen yhteisen lapsensa, joka sai nimekseen Daisy Dove Bloom. Orlando Bloom on rakastanut uutta arkeaan ja kertonut haluavansa viettää mahdollisimman paljon aina päivistään aikaa pienen tyttärensä kanssa.

Lapsiarki etenkin pienen vauvan kanssa verottaa aina lasten vanhempien yhteistä aikaa, minkä vuoksi monien parisuhde voi hetkellisesti kärsiä tilanteessa. Näin on käynyt myös Orlando Bloomille ja Katy Perrylle, jotka eivät miehen mielestä enää harrasta tarpeeksi seksiä.

Orlando Bloom on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että hän ja Katy Perry eivät hänen mielestään harrasta tarpeeksi seksiä enää nykyään. Mies kuitenkin tietää tilanteen olevan vain väliaikainen, koska heillä on pieni vauva kotona. Bloom kertoi myös, että hänen elämänsä suurimmat rakkaudet ovat hänen poikansa Flynn, Daisy-tytär, Mighty-niminen koira ja tietenkin myös oma kihlattu Katy Perry.