Prinssi William valittiin seksikkäimmäksi kaljuksi mieheksi – someraivo repesi heti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian prinssi William on saanut sosiaalisessa mediassa keskustelua herättäneen uuden tittelin. Plastiikkakirurgia-alan yritys Longevitan tuoreessa tutkimuksessa Cambridgen herttua nimettiin maailman seksikkäimmäksi kaljuksi mieheksi. Tutkimuksen lopputulemaan päädyttiin vertailemalla Google-hakujen tuloksia.

Googlen hakutulosten perusteella prinssi Williamia kuvailtiin seksikkääksi internet-sivuilla yhteensä 17,6 miljoonaa kertaa. Näin ollen hän päihitti kärkiviisikkoon kuuluneet Mike Tysonin, Jason Stathamin, Pitbullin ja Michael Jordanin. Muita kärkinimiä olivat People-lehden mukaan muun muassa Dwayne ”The Rock” Johnson, Bruce Willis, Vin Diesel, Floyd Mayweather ja Vladimir Putin.

Williamin nimeäminen maailman seksikkäimmäksi kaljuksi mieheksi herätti runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa, ja jotkut epäilivät kyseessä olleen jopa brittihovin PR-tempaus. Dwayne Johnson kommentoi listaa Twitter-tilillään, vitsaillen koomikko Larry Davidin puuttuvan siitä. Osa puolestaan esimerkiksi ihmetteli brittinäyttelijä Stanley Tuccin puuttumista seksikkäimmiksi nimettyjen kaljujen joukosta.