Kim Kardashian esitteli kurvejaan – rentoutui uima-altaalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on viime aikoina ollut median valokeilassa sen vuoksi, että hänen avioliittonsa räppäri Kanye Westin kanssa on päättymässä. 40-vuotias Kim Kardashian on hakenut eroa miehestään, mutta ei ole halunnut vielä toistaiseksi kommentoida suurta uutista lehdistölle.

Eron julkisen puimisen sijaan Kim Kardashian on keskittynyt sosiaalisen median kanavillaan positiivisempiin asioihin. Tähden on pitänyt kiireisenä etenkin hänen Skims-vaateyrityksensä uudet tuotelanseeraukset ja kuvat, joita nainen on julkaissut Instagram-kanavallaan mielin määrin.

Kim Kardashian on taannoin juhlinut 40-vuotissyntymäpäiviään yksityisellä saarella ja lomaillut siskojensa kanssa Meksikossa. Näiltä reissuilta naiselle on jäänyt kameraansa niin paljon julkaisemattomia bikinikuvia, että tähti on edelleen pudotellut seksikkäitä kuvia kanavalleen tasaisin väliajoin vielä viikkojen ja kuukausienkin kuluttua siitä kun ne on napattu.