Ellie Goulding iloitsee vartalostaan: ”Isompi peppu ja aika kivat rinnat”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ellie Goulding paljasti kaikkien yllätykseksi noin kuukausi sitten, että hän odottaa esikoistaan aviomiehensä Caspar Joplingin kanssa. 34-vuotias tähti on jo viimeisellä kuulla raskaana, ja korona-aikaan vauvan odottaminen on tuntunut hänestä yksinäiseltä kokemukselta.

Ellie Goulding on ollut aina hyvin urheilullinen ja tarkka myös syömisistään. Raskauden aikana tähti on jatkanut treenaamista, mutta ottanut surutta roskaruokaa ja epäterveellisiä herkkuja mukaan ruokavalioonsa. Viime aikoina nainen on himoinnut etenkin säilykesardiineja ja Weetabix Mini -patukoita.

Ellie Goulding on myös oppinut nauttimaan uusista muodoistaan. Tähti on ollut etenkin kasvaneista rinnoistaan ja takapuolestaan innostunut. ”Minulla on aina ollut juoksijan vartalo. Nyt minulla on isompi peppu ja nämä aika kivat rinnat”, Goulding kommentoi Daily Mail -sivuston mukaan.