Lontoossa paistoi aurinko – Rebel WIlson otti heti rajatonta rusketusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kevät on virallisesti saapunut ja Lontoossa on päästy jo nauttimaan yli 20 asteen lämpimistä ja aurinkoisista päivistä. Myös 40-vuotias näyttelijä Rebel Wilson on näyttänyt nauttivan lähes helteisistä kevätpäivistä ottamalla heti rajatonta rusketusta terassillaan.

Näyttelijä Rebel Wilson julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa nähdään miten nainen nautiskelee aurinkotuolissaan. ”Kun aurinko paistaa Lontoossa siirryn välittömästi ottamaan rajatonta rusketusta”, Wilson kommentoi videotaan, jossa hänen paljaat pakaransa vilahtavat.

Rebel Wilson on tullut vuosien saatossa tunnetuksi monista menestyksekkäistä rooleistaan muun muassa elokuvissa Pitch Perfect, Morsiusneidot ja The Hustle – Ammattina huijarit. Nainen on viimeisen vuoden aikana ollut paljon uutisotsikoissa myös siksi, että hän teki suuren elämäntapamuutoksen ja pudotti viime vuoden aikana yli 30 kiloa painostaan.