Salkkareista tuttu Mia Ehrnrooth vinkkasi – näin finni katoaa pyyhkeen avulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Finnien ja ihon epäpuhtauksien hoitamiseen löytyy paljon erilaisia niksejä. Osassa kehotetaan olemaan koskematta näppyihin, jotkut suosivat hammastahnan tuputtamista suoraan finnin päälle ja osa ihmisistä puristaa finnin heti sellaisen huomatessaan. Nyt Salatut Elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Mia Ehrnrooth kertoi TikTok-videolla oman vinkkinsä.

Mia Mikela Ehrnrooth julkaisi aimbymia-nimisellä TikTok-kanavallaan videon, jossa hän esitteli miten finnistä pääsee eroon pyyhkeen avulla. 34-vuotias perheenäiti kastelee ensin pyyhkeen kulman läpimäräksi tulikuumalla vedellä ja puristelee sitten ylimääräisen veden pyyhkeestä pois.

Kostean pyyhkeen kulmasta taitellaan kova pallo, jota puristetaan suoraan finniä vasten noin kolmen minuutin ajan. Tämän jälkeen finni naisen mukaan katoaa nopeasti. Niksi toimii tähden mielestä etenkin isoon finniin, joka on juuri puristettu ja ärtynyt. Sen lisäksi konsti tepsii näppyyn, joka on vasta syntymässä.

@aimbymia

Miten pääset eroon finneistä pyyhkeen avulla 👀🤩👏🏻!! Päivän NIXI! Testattu ja toimii 💕 ##finni ##kauneusvinkit ##salkkarit ##spaday ##learnedfromtiktok

♬ Aesthetic – Xilo