Papukaijan ja koiranpennun ystävyydestä valtaisa somehitti – sulattavat sydämiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa monista lemmikeistä voi hassujen videoiden julkaisemisen jälkeen tulla yllättäviä somejulkkiksia. Näin kävi Sweet Pea -nimiselle papukaijalle, josta kuvatun videon linnun omistaja Wendy Albright julkaisi omalla TikTok-kanavallaan.

Wendy Albright oli eräänä päivänä kuvannut videon, jossa Sweet Pea silitteli perheeseen saapunutta koiranpentua. Nainen sai taltioitua sydämet sulattavan tilanteen, jossa Sweet Pea kertoo koiranpennulle rakastavansa tätä.

Wendy Albright piti videota niin suloisena, että hän päätti jakaa hetken omalla TikTok-kanavallaan. Kun nainen oli jonkin ajan kuluttua avannut sovelluksen uudestaan, hän sai yllättyä toden teolla. Videota oli katsottu yli 12,5 miljoonaa kertaa. Nyt suuri fanijoukko seuraa papukaijaa TikTokissa ja odottaa näkevänsä lemmikkilinnun uusia kuulumisia.