Tanssija esitteli uskomattomia moonwalk-taitojaan liikennevaloissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Michael Jackson tunnettiin taitavana tanssijana, ja yksi hänen suuren yleisön tietoisuuteen tuomistaan liikkeistä oli moonwalk. Käytännössä moonwalkissa tanssija esittää kävelevänsä eteenpäin, kulkien kuitenkin hämmentävällä tavalla taaksepäin.

Nyt puolalainen tanssija Kamil Spejenkowski on herättänyt hämmästystä moonwalk-taidoillaan. Alun perin TikTokissa jaetulla videolla hän poistuu autostaan liikennevalojen punaisten valojen aikana esittääkseen suojatiellä näyttävän moonwalk-tanssin. Taustalla soi tietenkin Michael Jacksonin Smooth Criminal

Videosta tuli Spejenkowskin huikeiden taitojen ansiosta nopeasti viraalihitti, joka levisi TikTokista Twitteriin ja Youtubeen. Tanssija on aikaisemminkin esitellyt kykyjään videoilla, joissa hän alkaa spontaanisti tanssimaan julkisilla paikoilla.