Koronaan sairastunut Aamulypsyn Tuukka jakoi saamaansa rajua palautetta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Radio Suomipopin suositun Aamulypsy-ohjelman juontaja Tuukka Ritokoski on sairastunut koronaan. Radio-ohjelma tiedotti asiasta eilen 31. maaliskuuta, ja samalla kerrottiin myös ohjelman jäävän tästä syystä pienelle tauolle.

Tuukka Ritokoski on kertonut hänen vointinsa olevan tilanteeseen nähden kohtalainen. ”Oireet ja kunto vaihtelevat selvästi päivästä riippuen. Tämä on hyvä muistutus itsellekin, että tauti voi tulla, vaikka maskia on käytetty ja ohjeita noudatettu”, Ritokoski kommentoi Radio Suomipopin Instagram-julkaisussa.

Sosiaalinen media osaa aina yllättää niin positiivisessa kuin negatiivisessakin mielessä. Suosittuna ja laajasti tunnettuna juontajana Tuukka Ritokoski on varmasti tottunut saamaan kirjavaa palautetta radion kuuntelijoilta. Nyt tähden sairastuminen sai kuitenkin osan ihmisistä kirjoittamaan miehelle todella epäasiallisia kommentteja, jotka Ritokoski jakoi sosiaalisessa mediassa.

– Lienetkö tahallisesti tartuttanut itseesi koronan? Mitä vain julkisuuden eteen? Otappa samalla loparit Lypsystä, eräs mielensäpahoittaja kirjoittaa.

– No ei yllätä et sulla korona. Etkös se sinä ole myös luottotiedot menettänyt? Hohhoijaa, kirjoittaa toinen.

– Ihan oikein sulle sönköttäjä, että sait koronan! Toivottavasti karanteeni kestää 2 vuotta, kolmas kommentoi.

Ilmeisesti Ritokoski osaa pitää kuitenkin mielensä positiivisena jakaen kommentit hymiöiden kera Instagram-tarinassaan. Taustalle hyvästä huumorintajustaan tunnettu mies on valinnut kappaleen Love Is All Around, jonka esittäjänä on Wet Wet Wet.