Kylie Jenner ihonmyötäisessä asussa – kuin toiselta planeetalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kosmetiikka-alalla jättiomaisuuden luonut realitytähti Kylie Jenner on totuttu näkymään sosiaalisessa mediassa kuvissa, joissa hän esittelee viimeisimpiä asukokonaisuuksiaan. Tähti on viime aikoina innostunut erityisesti ihoa myötäileviin, tiukkoihin vaatteisiin.

Nyt Kylie Jenner on kerännyt katseita ihonmyötäisellä kokovartaloasulla. Sininen kokovartaloasu on päällystetty materiaalilla, jonka ansiosta osa siitä näyttää tietyssä valossa vaaleanpunaiselta. Yllättävä futuristinen vaatevalinta sai Kylien näyttämään lähes scifi-elokuvan tai -pelin hahmolta.

Kylie Jenner tiedosti itsekin ihonmyötäisen kokovartaloasun futuristisuuden. Hän nimittäin hehkutti kuvatekstissä olevansa toiselta planeetalta. Fanien huomio kiinnittyi miljoonia tykkäyksiä saaneissa kuvissa myös Kylien uuteen, polkkatukkamalliseen ja aikaisempaa lyhyempään hiustyyliin.