Elton John paljasti yhteisprojektin Metallican kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen musiikkilegenda Elton John ei osoita hidastumisen merkkejä 74-vuotiaanakaan. Nyt hiteistään, kuten I’m Still Standing, Rocketman ja Candle in the Wind tunnettu tähti on tarjonnut esimakua tulevasta projektistaan, jossa hän on tehnyt yhteistyötä jokseenkin yllättävien tahojen kanssa.

Apple Musicin Rocket Hour -ohjelmassa Elton John kertoo, ettei hän ole työstänyt viime aikoina tyypillistä Elton-materiaalia. Sen sijaan hän on tehnyt yhteistyötä muiden artistien kanssa. Yksi niistä on heavy metal -yhtye Metallica.

Elton John ei paljastanut tarkemmin, minkälainen projekti Metallican kanssa on ollut työn alla. Sen on kuitenkin epäilty liittyvän Miley Cyrusin suunnittelemaan Metallica-coverlevyyn. Albumin on nimittäin paljastettu sisältävän Miley Cyrusin tulkinnan Metallican Nothing Else Matters -kappaleesta, jossa Elton John soittaa pianoa.