Maisa Torppa alusvaatekuvissa: ”Veikkauksia sukupuolesta?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Maisa Torppa on viime vuosina edennyt kohusta kohuun, sillä erityisesti hänen ihmissuhteissaan on tapahtunut muutoksia hämmentävällä vauhdilla. Viime viikolla Torppa joutui oikaisemaan uutisankan, jonka mukaan hän olisi saanut potkut lentoemännän työstään.

– Minulla on uusi työ, koska lentoemännän työstä jäädään erikoisäitiysvapaalle lentokoneeseen tulevan säteilyn takia. Raskausviikolla 16 niin tapahtuu kaikille lentoemännille ja tämän takia olen ollut jo jonkin aikaa kotona, Maisa Torppa kertoi.

Nyt vuorossa on ollut upea kuvakooste, jossa Maisa poseeraa alusvaatteisillaan makuuhuoneessa ja esittelee vauvamasuaan. Upeiden kuviensa yhteydessä hän pyytää seuraajiltaan veikkauksia vauvan sukupuolesta hänen vatsansa muodon perusteella.