Steven Spielberg tekee elokuvan lapsuudestaan – kiinnitti Seth Rogenin näyttelemään enoaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa E.T.:n, Jurassic Parkin ja Schindlerin listan ohjannut 74-vuotias Hollywood-suuruun Steven Spielberg toteutti ensimmäiset lyhytelokuvansa jo 12-vuotiaana. Nyt Spielbergin on paljastettu työstävän elokuvaa, jonka inspiraationa toimii hänen oma lapsuuteensa Yhdysvaltojen Arizonassa.

Toistaiseksi nimetön elokuva tulee perustumaan osittain Steven Spielbergin omaan kasvutarinaan tietyin vapauksin. Ohjaajan äitiin perustuvan hahmon näyttelijäksi on kiinnitetty muun massa The Greatest Showman ja Venom -elokuvista tunnettu Michelle Williams. Komediatähti Seth Rogen näyttelee puolestaan Deadline-sivuston mukaan Spielbergin suosikkienoa.

Projektin henkilökohtaisen luoteen vuoksi kyseessä on ensimmäinen kerta sitten vuoden 2001, kun Steven Spielberg osallistuu itse sen käsikirjoittamiseen. Elokuvan kuvaukset tullaan aloittamaan tänä kesänä, ja sen on määrä saada ensi-iltansa vuonna 2022.