Rattijuoppo törmäsi jalankulkijaan Mäntässä – pakeni paikalta törmäyksen jälkeen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Rattijuoppo törmäsi jalankulkijaan Mäntän Erämiehentiellä 4. huhtikuuta aamuyöllä kahden maissa. Jalankulkija loukkaantui vakavasti onnettomuudessa. Rattijuoppo ajoi karkuun.

Poliisin mukaan kaksi henkilöä oli kävelemässä Erämiehentiellä, kun takaapäin ajanut ajoneuvo oli törmännyt toiseen jalankulkijaan. Jalankulkija oli paiskautunut ajoneuvon konepellin ja tuulilasin kautta auton yli ja jäänyt maahan makaamaan. Toinen jalankulkijoista oli ennättänyt hypätä tien sivuun.

Törmäyksen jälkeen ajoneuvo oli jatkanut matkaan. Törmäyksessä vakavasti loukkaantunut jalankulkija toimitettiin sairaalahoitoon. Poliisi on ottanut yhden henkilön kiinni liikenneonnettomuuden takia ja hänen osuuttaan tapahtumiin selvitetään.

– Kiinniotetun epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, törkeään vammantuottamiseen, moottorikulkuneuvon käyttörikokseen, huumausainerikokseen ja näpistykseen.