Thylane Blondeau esittelee rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneuskilpailuissa kauneus on luonnollisesti aina katsojan silmässä, mutta kun ratkaisu tehdään äänestyksellä, niin saadaan selville suuren yleisön mielipide. Kymmenen vuotta sitten tuolloin vasta kuusivuotias Thylane Blondeau voitti Maailman kauneimman tytön tittelin.

Kymmenen vuotta myöhemmin Thylane Blondeau voitti uransa toisen kauneuskilpailun, kun 18-vuotias mallikaunotar valittiin äänestyksessä Maailman kauneimmiksi kasvoiksi. Mallina edelleen toimiva Thylane esittelee nyt upeaa mallivartaloaan sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan kuvissa.

Thylanen takana maailman kauneimman listalla olivat muun muassa Priyanka Chopra, Gal Gadot ja Lupita Nyongo. Vuotta aiemmin Thylane sijoittui listalla toiseksi. Thylane Blondeau on jalkapallotähti Patrick Blondeaun ja muotisuunnittelija Veronika Loubryn tytär, joka aloitti malliuransa jo neljävuotiaana.