Hailey Bieberin väitettiin odottavan Justinin lasta – katkaisi huhuilta siivet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallina työskentelevä Hailey Baldwin meni vuonna 2018 naimisiin kanadalaisen poptähti Justin Bieberin kanssa, minkä myötä myös tähden sukunimi vaihtui. Taannoin tähti joutui raskaushuhujen keskiöön, mutta katkaisi niiltä nopeasti siivet.

Hailey Bieber kertoi Instagram-tarinoissaan tietävänsä US Weekly -lehden suunnittelevan uutista, jonka mukaan hän olisi raskaana. Tähden mukaan näin ei kuitenkaan ollut. Hän kehotti lehteä lopettamaan kyseenalaisista lähteistä peräisin olevien valeuutisten julkaisemisen ja keskittymään tärkeämpiin asioihin.

Cosmopolitan-lehden mukaan Hailey ja Bieber haluavat kyllä vielä joskus yhteisen lapsen. Se ei kuitenkaan tule tapahtumaan vielä hetkeen aikaan. Hailey kertoi taannoisessa haastattelussa haluavansa juuri nyt keskittyä muihin projekteihin ja hankkia jälkikasvua vasta myöhemmin.