Hämmentävä näky videolle – valtava lisko kiipeili ruokakaupan hyllyillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaiskatsojat ovat saaneet toistaiseksi odotella maailman lippuluukuilla rahaa tahkonnutta Godzilla vs. Kong -elokuvaa koronatilanteen vuoksi, mutta nyt internetissä päästään seuraamaan toisenlaisen jättiliskon koitoksia. Viraalina levinneellä videolla suurikokoinen matelija aiheuttaa yllättävän tilanteen ruokakaupassa.

Thaimaassa sijaitsevassa 7 Eleven -lähikaupassa kuvatulla videolla ihmisen kokoinen lisko nähdään kiipeilemässä hyllyjä pitkin. Matelija ei juurikaan välitä aiheuttamastaan sotkusta. Se asettuu lopulta paikoilleen hyllyn huipulle lähes katonrajaan.

Videon matelija on Indy100-sivuston mukaan juovavaraani. Eläinten raatoja syövien suurikokoisten matelijoiden on kuvailtu olevan erittäin yleinen näky Bangkokissa ja muualla Thaimaassa. Videolla kuultavista ihmisten reaktioista päätellen harva kuitenkaan odottaa törmäävänsä niihin ruokakaupoissa.