Dinner & Night on hotellien uusi hittituote – illallinen tyylikkäästi hotellihuoneessa

Kaupallinen yhteistyö Lux Matkailu · Stara.fi

Koronakriisi on kurittanut jo yli vuoden ajan erityisesti ravintoloita, joita hallitus on säännellyt tiukasti hyvin pienistä tartuntaluvuista huolimatta. Tiukat rajoitukset muun muassa henkilömäärään ovat saaneet hotellit kehittämään uudenlsia konsepteja, joiden myötä ne voivat palvella asiakkaita yksilöllisesti. Nyt Suomeen on rantautunut maailmalta jo tuttu Dinner & Night -ilmiö.

Video: Tampereen Marriottin Courtyard Tampere Cityn avajaisetTällaisia elämyksiä tarjoaa esimerkiksi Tampereen Marriottin Courtyard Tampere City, jossa asiakkaat voivat nauttia viiden ruokalajin illallisen viineineen intiimisti hotellihuoneensa rauhassa korkealla kaupungin kattojen yläpuolella maisemista ja seurasta nauttien. Illallisen päätyttyä iltaa voidaan jatkaa samassa hotellihuoneessa, jossa vietetään myös levollinen hotelliyö. Aamulla huoneeeseen tarjoillaan vielä aamiainen herkkuineen. Pakettiin kuuluu myös myöhäinen uloskirjautuminen vasta iltapäivällä.

Dinner & Night on syntynyt tarpeesta tarjota asiakkaille koronaturvallisia elämyksiä. Esimerkiksi Tampereella kahden hengen paketin hinta on 210 euroa, mikä sisältää hotelliyön, viiden ruokalajin menun ja aamiaisen huoneeseen tarjoiltuna kahdelle sekä pysäköinnin ja myöhäisen uloskirjautumisen. Viinipaketin hinta on lisäksi 45 euroa henkilöltä ja lisähenkilön saa mukaan 55 eurolla. Toistaiseksi paketteja on tarjolla vain rajallinen määrä perjantaisin ja lauantaisin.