Hurjat kuvat osoittavat – näin pieleen Botox-pistokset voivat mennä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Whitney Buha on Chicagossa asuva nainen, joka pitää tähden elämäntyyliä esittelevää Something Whitty -nimistä blogia. Muutama viikko sitten nainen kävi ottamassa kasvoihinsa Botoxia, jonka pistäminen oli mennyt kuitenkin niin pieleen, että kaunottaren kasvonpiirteet olivat muuttuneet täysin.

Botoxista monille tulee mieleen kissamaiset kasvot ja jähmettynyt otsa. Tällä kerralla Whitney Buhan rutiinikäynti aiheutti kuitenkin sen, että Botox sai toisen silmän avautumaan suureksi ja toisen luomen valumaan velttona toisen silmän päälle.

Aluksi nainen oli todella epävarma kasvoistaan ja olisi vain halunnut peittää ne. Lopulta hän kuitenkin halusi paljastaa pieleen menneen toimenpiteen ja esitellä kasvonsa. Nyt Whitney Boha käyttää silmätippoja ja hieroo erilaisin menetelmin kasvojaan yrittäessään saada luomien ja kulmien lihakset taas toimimaan normaalisti.