Ihmeiden ihme! 90 Päivää morsiamena -pari sittenkin naimisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty suosikkisarja 90 Päivää morsiamena seuraa amerikkalaisia ihmisiä, joiden elämänrakkaus on kotoisin toisesta maasta. Sarjassa seurataan muun muassa ukrainalaisen Natalie Mordovtsevan and Mike Youngquistin rakkaustarinaa.

Mike ja Natalie peruivat häät juuri kun kolmen kuukauden viisumi oli päättymäisillään. Natalie oli jo pakannut tavaransa ja lähtenyt kotimatkaa kohti, kunnes he tulivat toisiin aatoksiin. Ihme tapahtui ja pari meni naimisiin muutamaa päivää myöhemmin.

Sarjan nimi tulee siitä, että pariskunnilla on kolme kuukautta aikaa solmia avioliitto Yhdysvalloissa asuessaan, jotta ulkomaalainen kumppani saa oleskeluluvan maahan. Natalien mukaan hänen avioliittonsa Miken kanssa on sitä mitä hän on aina halunnut – vaikeuksista ja vastoinkäymisistä huolimatta.