Kamelinvarvaskaunotar yritti pukea housut – osa pakaroista jäi ulkopuolelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Meksikolaiskanadalainen Mary Magdalene on kertonut, että haluaa kiihottua omasta peilikuvastaan. Nainen on ottanut kehoonsa lukuisia silikonitäytteitä, joista suurimmat on sijoitettu pakaroiden ja rintojen alueelle.

Aktiivisesti sosiaalista mediaa päivittävä nainen on nyt julkaissut videon, jolla nähdään hänen pakroidensa liikehdintää kävellessä. Videolla myös näytetään, kuinka vaikea naisen on löytää itselleen sopivia housuja. Hänen jättimäinen takamuksensa ei mahdu tavallisiin pöksyihin.

Mary Magdalene on aiemmin markkinoinut brändiään muun muassa sillä, että hänellä on omien sanojensa mukaan maailman lihavimmat häpyhuulet. Hän on myös paljastanut kärsivänsä sosiaalisten tilanteiden pelosta, minkä takia välttelee julkisia paikkoja. Hän on muokannut ulkonäköään eniten itsensä takia, eikä välitä muiden mielipiteistä.