Lordi-yhtyeellä uskomattomat suunnitelmat – seitsemän levyä ulos vielä tänä vuonna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen hirviömetallin sanansaattaja Lordi on paljastanut suunnitelmiaan vuodelle 2021. Yhtyeen tavoitteena on julkaista vielä tämän vuoden aikana jopa seitsemän uutta studioalbumia.

Lordi ilmoitti ensin julkaisevansa tänä vuonna neljä albumia, mutta totesi kyseessä olevan aprillipila. Sen sijaan tarkoituksena on julkaista peräti seitsemän levyä yhdellä kertaa. Yhtyeen nokkamies, Mr. Lordi kertoo Blabbermouth-sivustolle käyttäneensä korona-ajan suunnitellakseen kokonaisen diskografian edestä levyjä fiktiiviselle bändille, jonka kokoelmaksi viime vuonna julkaistu Killection-levy oli tarkoitettu.

Lordin mukaan tulevilla levyillä tullaan kuulemaan eri tyylilajeja. Seitsemästä samalla kertaa julkaistavasta albumista jo viisi on valmiina. Lordi tullaan myös näkemään tänä vuonna Euroviisujen finaalin Rock the Roof -väliaikainumerossa, jossa yhtye esittää vuoden 2006 voittokappaleensa Hard Rock Hallelujah.