Facebook ja Instagram kaatuneet – Twitter täyttyi heti hauskoista meemeistä

Digi · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook ja saman yhtiön niin ikään huippusuosittu Instagram ovat molemmat kaatuneet. Melko harvinainen katkos alkoi Suomen aikaa kello 00.26, ja samaan aikaan palvelut olivat tavoittamattomissa myös muualla maailmassa.

Tuhannet käyttäjät suuntasivat perinteiseen tapaan ensimmäisenä Twitteriin tarkastamaan ovat he ainoita, joilla nämä somepalvelut eivät avaudu. Tällä kertaa vastaus oli, etteivät olleet. Viime vuosina Facebookin omistamien somejättien katkokset ovat olleet harvinaisia, mutta niitä on kuitenkin ollut useamman kerran. Samaan konserniin kuuluva WhatsApp toimii ainakin osalla käyttäjiä tällä hetkellä normaalisti.

PÄIVITYS: Facebook ja Instagram palasivat toimintaan noin 15 minuutin katkoksen jälkeen. Tuona aikana Twitterissä ehti levitä koko joukko asiaan liittyviä hauskoja ja vähemmän hauskoja meemejä ja päivityksiä.