Räppäri Sana somessa: ”Peppukuvieni takia jotkut teistä alkoivat toivoa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä Sana julkaisi helmikuussa uuden Lupaa-kappaleensa, jonka musiikkivideo julkaistiin äskettäin. Kappale käsittelee rehellisesti onnettoman suhteen tilaa ja tuntemuksia pettävää kumppania kohtaan. Arkaluonteisen ja henkilökohtaisen kappaleen tekeminen oli Sanan mukaan pitkä ja kipeä matka. Nyt hän on kuitenkin jo hieman toisenlaisissa tunnelmissa tuoreissa somekuvissaan.

– Löysin twerkkauksen hiljattain – ja täysin vahingossa. Peppukuvieni takia jotkut teistä alkoivat toivoa minun twerkkaavan. Nauroin ajatukselle. Kun toiveet yltyivät ja siitä oli tullut jo melkoinen vitsi, päätin kokeilla. Niin kokeilin ja videoin sen teille. Sehän oli kivaa. Twerkkauksesta tuli säännöllistä ja se teki hyvää selälleni, sekä polven vammalle. Nautin siitä. Löysin viimein mukavan harrastuksen. Harrastuksen, jota en ikinä kuvitellut voivani tehdä, Sana kertoo innokkaana uudesta harrastuksestaan.

Lisäksi artisti toteaa, että rajoitteet hypätä johonkin uuteen ovat pitkälti vain omassa päässä ja että tekosyitä on helppo keksiä. Siinä hän varmasti osuu myös aivan oikeaan. Siksi Sana suositteleekin uusien asioiden kokeilemista ja omalta mukavuusalueelta poistumista rohkeasti.