Twerkkaustähti Tinzen painoa kommentoitiin TikTokissa – vastasi näyttävällä videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Twerkkauksen suomalainen pioneeri Tinze, eli Tia-Maria Sokka, on tehnyt kansainvälistä tanssilajia tunnetuksi Suomessa ja ryhtynyt menestyksensä myötä myös artistiksi. Tinzellä on Instagramin puolella paljon seuraajia ja naisen otettua myös TikTokin haltuunsa hän on saanut fanit seuraamaan häntä myös sinne.

Tinzellä on TikTokissa yli 390.000 seuraajaa, mikä tarkoittaakin sitä, että naisen videot näkyvät hyvin laajalle yleisölle sovelluksessa. Tälläinen suosio tuo mukanaan aina myös negatiivisen palautteen antajia. Tällä kerralla Tinzen painoa oli kommentoitu ja tähti päätti vastata kommenttiin omalla hauskalla tyylillään.

Tinze oli saanut kommentin, jossa häntä kehotettiin miettimään ruokavaliotaan. ”Tintze nyt kannattaa vähä kattoo ruokavalioon oot kuukaudessa lihonut 10 kiloa”, kommentoija kehotti. Tähän tanssija vastasi puristelemalla hymyssä suin omaa vatsaansa ja toteamalla, että hän rakastaa omaa vartaloaan.

@tinzeofficial

Reply to @user2181250535163 My body, my weight or my diet is not your business☺️ Women do not have to fit into one box. Just mind your own business😽

♬ Unlock It (Ctrl Superlove) – Roy Kk