Yliopisto lähetti vahingossa 500 000 hyväksymisviestiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Noin puolta miljoonaa amerikkalaisnuorta on odottanut yllätys postissa saapuneen Kentuckyn yliopiston hyväksymisviestin muodossa. Viestin mukaan heidät oli valittu opiskelemaan oppilaitoksen terveystieteiden yksikköön. Valitettavasti vain harvojen tapauksessa sähköposti päätyi oikeaan osoitteeseen.

Kentuckyn yliopisto lähetti vahingossa 500 000 sähköistä hyväksymiskirjettä terveystieteiden yksikkönsä kliinisen johtajuuden linjalle hakeneille. Todellisuudessa linjalle valitaan vuosittain vain noin kolme tusinaa hakijaa. Kirjeitä saivat myös monet sellaiset ihmiset, jotka eivät olleet edes hakeneet linjalle tai koko oppilaitokseen.

Kentuckyn yliopiston tiedottaja Jay Blanton on Associated Press -uutistoimiston mukaan pahoitellut virhettä ja kertonut vain pienen osan viestin saaneista todella päässeen opiskelemaan linjalle. Alkuperäistä viestiä seurasi uusi sähköposti, jossa hyväksymiskirjeen todettiin olleen virheellinen. Tapahtuneen kuvailtiin johtuneen teknisestä virheestä.