Mrs. World -kilpailun skandaali paisuu – viittä vaille exä julkaisi katkeran päivityksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin Sri Lankan Mrs. World -osakilpailun skandaalista, kun voittajaksi julistetun Pushpika De Silvan kruunu revittiin yllättäen hänen päästään kesken kruunajaisten. Naista syytettiin sääntörikkomuksista, jonka mukaan kandidaatin on oltava naimisissa.

Kilpailuorganisaatio pahoitteli myöhemmin erehdystä, koska De Silva on virallisesti edelleen naimisissa, mutta asumuserossa aviomiehensä kanssa. Naisen aviomies Thilanka Dabarera kyllästyi median myllytykseen ja julkaisi Facebookissa oman vastineensa tapahtumille.

– Ettehän sotke minua tähän kauneuskilpailujuttuun. En ole asunut Pushpika De Silvan kanssa lähes neljään vuoteen. Eroprosessi on meneillään ja se on lähes viimeistelty, hän kirjoitti ja paljasti, että kunnioittaa naista ainoastaan lastensa äitinä. Lisäksi hän paljasti, että pari on taistellut oikeudessa omaisuudesta.