Uskomaton video! Hävittäjät lensivät senttien päässä toisistaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Blue Angels on yhdysvaltojen laivaston taitolentotiimi, joka tunnetaan tarkoista navigointikyvyistään ja upeista lentotaidoistaan. Sinisillä hävittäjäkoneilla lentävän tiimin suorituksia on päästy Yhdysvalloissa hämmästelemään lukuisissa lentonäytöksissä.

Blue Angels -tiimin temppuja seurataan tyypillisesti maan pinnalta käsin, mutta tuore video tarjoaa niihin toisenlaisen perspektiivin. Youtubessa julkaistu video vie katsojan Blue Angels Diamond -tiimin koneiden ohjaamoihin.

Näyttävälle videolle on koostettu useiden eri kameroiden taltioimaa materiaalia niin hävittäjäkoneiden sisältä kuin ulkopuoleltakin. Fort Luaderdalen, ja Lake Washingtonin Boeing Seafairin lentonäytöksissä ikuistetulla materiaalilla Blue Angelsit nähdään muun muassa lentämässä double farvel -muodostelmassa ja tekemässä diamond 360 -manööverin.