Facebook-ilmoitus aiheuttaa hilpeyttä: ”Annetaan tylsyydessä tuhottu pöytä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toiselle ihmiselle turha esine voi olla toisen ihmisen tuleva aarre. Tämän vuoksi kirpputoreilla käykin kova kuhina, kun ihmiset penkovat myytäviä vaatteita ja tavaroita tehdäkseen edullisia ja ekologisia löytöjä. Nyt eräs henkilö on antamassa ilmaiseksi vanhaa pöytäänsä pois.

Tampereen ja Pirkanmaan omassa Annetaan, myydään, ostetaan -ryhmässä Facebookissa on aiheuttanut hilpeyttä ilmoitus, jonka tekijä haluaa antaa ilmaiseksi vanhan pöytänsä uuteen kotiin. Pöydässä on melko paljon kulumisen jälkiä, koska sen pintaa on raaputeltu tahallaan.

– Annetaan ilmaiseksi tylsyydessä rikki kaiverrettu pöytä, ilmoituksen laatija kirjoittaa.

Kuvissa nähdään valkoinen pöytä, jonka kansi on pilattu epämääräisillä viilloilla ja kaiverruksilla. Vielä toistaiseksi ilmoitus ei ole tavoittanut pöydästä mahdollisesti kiinnostunutta uutta omistajaa.

Facebook

https://www.facebook.com/groups/835832966514035/permalink/3712295598867743/?sale_post_id=3712295598867743