Netflix osti Kanye West -dokumentin jättisummalla – mukana ennennäkemätöntä materiaalia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanye West jakaa jyrkästi ihmisten mielipiteitä, mutta harva voi väittää etteikö kyseessä olisi yksi aikamme suurimmista hiphop-nimistä. Pian supertähden menneisyyteen ja nykyisyyteen päästään kurkistamaan dokumenttisarjan muodossa.

Dokumenttisarjan ovat luoneet musiikkivideoistaan tunnettu Coodie ja Chike -duo, joka on ohjannut muun muassa Kanye Westin Through the Wire ja Jesus Walks -videot. Sarjassa on mukana ennennäkemätöntä materiaalia 21 vuoden ajalta. Siinä perehdytään muun muassa Kanyen uran alkuaikoihin, hänen äitinsä kuolemaan, tähden liiketoimiin ja viimevuotiseen presidentinvaalikampanjaan.

Toistaiseksi nimettömän dokumenttisarjan oikeudet on ostanut suoratoistopavelu Netflix. Suoratoistopalvelun kerrotaan Variety-lehden mukaan maksaneen sarjasta jopa 30 miljoonaa dollaria, eli noin 25 miljoonaa euroa. Se tullaan julkaisemaan palvelussa myöhemmin tänä vuonna.