Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen vahvistivat suhteensa – herkkä yhteiskuva Instagramiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hyvinvointivalmentaja, malli, kestävyysurheilija ja perheenäiti Martina Aitolehti on löytänyt rakkauden. Nainen seurustelee nykyään jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisen kanssa. Pariskunta katkaisi huhupuheilta siivet ja julkaisivat herkän yhteiskuvan nettiin.

Kuvassa Martina Aitolehti halaa Hannu Pikkaraista. Pikkarainen on tehnyt mittavan uran puolustajana HIFK:n lisäksi muun muassa Ruotsin, Venäjän ja Saksan jääkiekkoliigoissa. Sosiaalisen median sisällön perusteella pariskunta on nauttinut ainakin ulkoilma-aktiviteeteista yhdessä. Tutkimusten mukaan yhdessä urheilevat parit myös pysyvät yhdessä.

Sydämellä merkattua kuvaa on kommentoinut joukko suomalaisjulkkiksia, jotka näyttävät olevan onnellisia Aitolehden ja Pikkaraisen suhteesta. Myös Martina Aitolehden ex-mies Esko Eerikäinen on kommentoinut kuvaa kannustavien käsien ja sydän emojien kera.