Antti Tuisku julkaisee kirjan menestyksestä: ”Yksi hienoimmista projekteista”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen popkentän valovoimaisimpiin tähtiin lukeutuva Antti Tuisku joutui viime vuonna siirtämään Bailantai-jättikonserttiaan koronatilantene vuoksi. Tähti ei kuitenkaan ole jäänyt pyörittelemään peukaloitaan, vaan laajentanut repertuaariaan kirjallisen ilmaisun pariin.

Antti Tuiskun paljastettiin viime vuonna kirjoittavan Menesty!-nimistä kirjaa. Nyt poptähti on ilmoittanut kirjan olevan valmis ja ilmestyvän vielä tulevan kesän aikana. Menesty!-kirjassa Tuiskun omien sanojen mukaan perehtymään ihmisen itsetuntemuksen suhteeseen kaikkeen elämässä menestymiseen.

– Tämä on yksi hienoimmista projekteista, joita olen tehnyt. Olen ahkeroinut sen parissa nyt yli vuoden ja matka on ollut äärimmäisen opettavainen myös minulle itselleni, Antti Tuisku kirjoitti Instagramissa.

Menesty!-kirja ilmestyy WSOY:n toumesta 12. elokuuta 2021. Antti Antti Tuiskun taustoihin tutustuttiin jo vuonna 2018 ilmestyneessä elämänkertakirjassa Antti Tapani. Tähti ei ole jäänyt lepäämään laakereilla myöskään musiikin parissa, sillä hänen tuore EP Master Workout julkaistiin tämän vuoden helmikuussa.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Antti Tuisku (@antti_tuisku) jakama julkaisu