Chisu heitti jo talviturkkinsa – pulahti uimaan: ”Se on kesä nyt”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen poptähti Chisu julkaisi hänen Instagram-kanavallaan hauskan videon, jossa nähdään miten nainen heittää talviturkkinsa ja käy uimassa. Chisu on pukeutunut siniseen adidaksen uimapukuun, pipoon ja sporttisiin aurinkolaseihin suunnatessaan itsevarmasti kohti laiturin päätä.

– Se on kesä nyt, Chisu kommentoi kuvatekstissään videota, jossa hän pulahtaa hyvin tottuneen näköisesti kylmään veteen.

– Kovis!! Mut sä ootki, kommentoi laulajan hyvä ystävä ja radiojuontaja Anni Hautala Chisun suoritusta.

Pulahduksen jälkeen 39-vuotias Chisu päätti jäädä vielä laiturin nokkaan istuskelemaan ja nauttimaan aurinkoisesta kevätpäivästä.

Moni tuntee poptähti Christel Martina Roosbergin paremmin hänen taiteilijanimellään ja kutsuu naista Chisuksi. Chisu nousi yli kymmenen vuotta sitten poptaivaan kirkkaimpaan tähtikaartiin julkaisemalla Vapaa ja yksin -nimisen albumin. Edellisen albumikokonaisuutensa, Momentun 123, Chisu julkaisi vuonna 2019.