Emily Ratajkowski esitteli vartaloaan kuukausi synnytyksen jälkeen: ”Miten tämä on mahdollista?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski synnytti ensimmäisen lapsensa hänen miehensä Sebastian Bear-McClardin kanssa 8. maaliskuuta. Supermalli julkaisi Instagram-kanavallaan taannoin suloisen imetyskuvan, jonka yhteydessä Ratajkowski ilmoitti Sylvester Apollo Bearin syntyneen.

Nyt 29-vuotias Emily Ratajkowski on julkaissut Instagram-kanavallaan kuvan ja videon, jossa hän esittelee oman Inamorata-vaatemerkkinsä uutta uimapukua ja bikinejä. Samalla tähden seuraajat pääsevät näkemään miltä huippumalli näyttää noin neljä viikkoa synnytyksen jälkeen.

Emily Ratajkowski näyttää lukeutuvan niihin naisiin, jotka ovat onnistuneet palautumaan synnytyksestä todella nopeasti. ”Miten tämä on mahdollista?”, eräs kommentoija ihmettelee. Naisen vartalossa ei näytä olevan raskaudesta enää merkkiäkään.

https://www.instagram.com/p/CNfvzJ6suXN/