Marja Hintikka muisteli suhteensa alkuaikoja: ”Jouduin kuormasta syöjän paikalle”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu televisiojuontaja Marja Hintikka on aloittanut uransa media-alalla radiosta. Hintikka muisteli nyt omalla Instagram-kanavallaan vanhan kuvan kera aikaansa YleX-kanavalla ja sitä miten hän tutustui työpaikalla omaan aviomieheensä.

Marja Hintikan ja Ilkka ”Ile” Uusivuoren romanssi sai alkunsa samassa työpaikassa kun he kummatkin tekivät töitä YleX-radiokanavalla.

– Meikäläinen laitettiin silloisessa työpaikassani YleX:llä istumaan niin sanotulle ”kuormasta syöjän paikalle”. Kaikki siinä aiemmin istuneet olivat jollain tapaa sekaantuneet kollegaansa, Hintikka muistelee.

Marja Hintikka halusi murtaa kyseisen työpisteensä kirouksen, mutta lopulta epäonnistui.

– Eipä siinä mitään ollut tehtävissä kun tälläinen maailmanluokan hottis ilmestyi samaan aikaan toimitukseen töihin ja alkoi pyydellä lounasseuraksi, Hintikka lisää.

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori ovat olleet kymmenen vuotta naimisissa ja heillä on yhdessä kolme lasta. Tähtiparin lapsiperheen arkea pääsee seuraamaan läheltä naisen omalla Instagram-kanavalla, jonne Hintikka tekee usein päivityksiä lastensa kanssa.

https://www.instagram.com/p/CNczoqFnB6F/