Michael Monroesta tehdään dokumenttielokuva: ”Kiehtova tarina, vaikka itse sanonkin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kansainvälisestäkin arvostuksesta nauttiva Michael Monroe tunnetaan parhaiten Hanoi Rocks -yhtyeen keulahahmona, vaikka miehen uraan mahtuu myös lukuisia muita projekteja ja kokoonpanoja. Nyt pitkän linjan rocktähti on paljastanut, että hänestä ollaan parhaillaan työstämässä dokumenttielokuvaa.

Michael Monroe kertoo rockmuusikko Todd Kernsin podcastissa pitkään työn alla olleen dokumenttielokuvan kertovan hänen elämäntarinansa. Pääpaino on kuitenkin New Yorkissa 1980- ja 90-luvuilla vietetyssä 10 vuoden ajanjaksossa. Tuolloin hän vaikutti Jerusalem Slim ja Demolition 23 -yhtyeissä.

– Haluan dokumenttielokuvan olevan niin hyvä, kuin vain mahdollista. Onhan siinä kiehtova tarina, vaikka itse sanonkin, Michael Monroe kuvaili Blabbermouth-sivuston mukaan.

Ajatusta näytellystä elokuvasta Monroe pitää sen sijaan kornina, vaikka toteaakin ettei hän välitä vaikka sellainen toteutuisikin dokumentin valmistumisen jälkeen. Muusikko toimii nykyään omaa nimeään kantavan yhtyeen nokkamiehenä. Michael Monroen tuorein albumi, One Man Gang, julkaistiin vuonna 2019.