Sopranos-tähti Joseph Siravo on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulusta Sopranos-televisisarjasta tuttu näyttelijä Joseph Siravo on kuollut. Hän menehtyi viime sunnuntaina syöpään 64-vuotiaana. Siravo muistetaan muun muassa Giovanni ”Johnny Boy” Sopranon roolistaan. Suru-uutisen vahvisti hänen tyttärensä Allegra Okarmus, joka julkaisi koskettavan viestin isänsä sosiaalisessa mediassa.

Pitkän uran näyttelijänä tehnyt Joseph Siravo tähditti vuosien varrella myös monia Broadway-näytelmiä, mutta hänen tunnetuin roolityönsä nähtiin Sopranos-sarjassa, josta tuli erittäin suosittu. Hänen roolihahmonsa Giovanni Soprano oli Tony Sopranon isä ja perheen edellinen johtaja. Hänen tunnetuin elokuvaroolinsa nähtiin vuonna 1993 ensi-iltansa saaneessa Carlito’s Way -elokuvassa, jossa hän näytteli Vinnie Taglialuccia.

Tieto Siranon kuolemasta sai monet hänen kollegansa julkaisemaan surunvalittelujaan sosiaalisessa mediassa. Näin tekivät esimerkiksi Michael Imperioli, Maureen Van Zandt ja Garry Pastore.