Asiakkaat äänestivät: Suomen paras kasvisravintola on Helsingissä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Ravintolamedia Toptaste järjestää sivustollaan äänestyksiä, joissa etsitään Suomen parhaita ravintoloita asiakkaiden antamien äänten perusteella. Nyt sivuston lukijat ovat saaneet vaikuttaa Suomen parhaan kasvisravintolan valitsemiseen.

Voittaja on helsinkiläinen Kasvisravintola Silvoplee. Toisella linjalla Kalliossa sijaitseva ravintola on sivuston mukaan tuoreista ja terveellisistä raaka-aineista kasvis- ja raakaruokaa valmistava herkkusuiden paratiisi.

1. Kasvisravintola Silvoplee, Helsinki

2. Yes yes yes, Helsinki

3. Frantsilan kehäkukka, Hämeenkyrö

4. Gopal, Tampere

5. Anne’s Vege, Espoo

6. Kuori, Turku

7. Hügge, Turku

8. Pöllöwaari, Jyväskylä

9. Fafas, useita toimipaikkoja

10. Kasvisravintola Katriina, Jyväskylä