Demi Rose kaivoi farkkutakin esiin – jätti muut vaatteet pukematta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose nähdään usein todella seksikkäissä kuvissa, joita nainen itse jakaa sosiaalisessa mediassa. Tällä kerralla nainen esitteli rohkeassa kuvassa keväistä tyyliään pukeutuessaan farkkutakkiin.

Demi Rose julkaisi 16,2 miljoonan seuraajansa iloksi näyttävän kuvan, jossa hän poseerasi kameralle farkkutakissa. Tuttuun tapaansa tähti laittoi kuvaan hieman lisämaustetta sillä, että hän ei pukenut ylleen mitään muuta kuin farkkutakin. Avonainen takki esitteleekin tähden paljaan keskivartalon ja rintavaon.

Demi Rose julkaisi aiemmin kanavallaan seksikkäitä kuvia, joissa hän esitteli uutta vaaleampaa hiustyyliään. Moni luuli naisen värjänneen hiuksiaan ja leikanneen etuhiukset, mutta tuoreet kuvat paljastavat, että vaaleampi hiustyyli oli loihdittu aidon näköisen peruukin avulla.

https://www.instagram.com/p/CNsyjyhrZqf/