Esko Eerikäinen 10 vuotta radiossa: ”Oli tullut ero, meni luottotiedot, elämä oli kaaosta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen monitoimijulkkis Esko Eerikäinen on pitkällä urallaan ehtinyt olla monessa mukana. Hunks-tanssiryhmästä alunperin tunnetuksi tullut herra on sittemmin nähty myös esimerkiksi Big Brotherissa ja realitysarjassa. Suuri yleisö tuntee Eerikäisen nykyisin huippusuosittuna radioäänenä.

Esko Eerikäinen julkaisi Instagram-kanavallaan koskettavan julkaisun, jossa hän muisteli radiouransa alkuaikoja. Nyt on nimittäin kulunut kymmenen vuotta siitä kun mies aloitti työnsä radiojuontaja. Tuolloin hänen elämäntilanteensa oli epävakaa ja kaikki oli uutta.

– Silloin oli tullut ero, meni luottotiedot, ei ollut koulutusta ja elämä oli ihan kaaosta, Esko Eerikäinen muistelee julkaisussaan.

Mies alkoi rakentamaan elämäänsä uudelleen pienistä palasista. Tällä hetkellä iloa Esko Eerikäisen elämässä tuovat ihana lapsi, terveys, uusi koti ja jopa velka, jota tähti kertoo maksavansa mielellään koska hän on tehnyt paljon kovasti töitä sen eteen. Miehen asenne on positiivinen ja hän painottaa sitä, että kova työ palkitaan aina.