Halle Berry upeassa kuvassa – rohkesti avonaisessa mekossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Halle Berry tunnetaan muun muassa Oscar-palkitusta roolistaan Monster’s Ball -elokuvassa. Tähden 1990-luvun alussa aloittama elokuvaura on jatkunut tähän päivään saakka, ja sen varrelle mahtuu rooleja niin supersankariseikkailuissa kuin draamaelokuvissakin.

Nyt Halle Berry on kerännyt hehkuttavia kommentteja Instagramissa. 54-vuotias tähti jakoi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän poseeraa sivuilta ja takaa avonaisessa La Dolce Vita Vintagen paljettimekossa. Kuvatekstissä Berry julisti lyöneensä luurin korvaan keskinkertaisuudelle.

Halle Berry nähdään tänä vuonna vapaaottelijan roolissa Netflixin levittämässä Bruised-elokuvassa. Elokuvan pääosan näyttelemisen lisäksi hän on myös itse ohjannut sen. Tähti paljasti syyskuussa seurustelevansa nykyään R&B-muusikko Van Huntin kanssa.