Heidi Montag järjesti kuuman näytöksen somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Heidi Montag tuli monille tunnetuksi aikoinaan suositusta Hills-nuortensarjasta. Naisen oikea nimi on naimisiinmenon myötä nykyään Heidi Pratt, mutta tähti itse käyttää edelleen tyttönimeään julkisuudessa.

Heidi Montag julkaisi nyt hänen Instagram-kanavallaan näyttävän videon, jonka tähti on alunperin kuvannut TikTok-sovellusta varten. Tähti esittelee useita erilaisia bikinejä yllään ja pyörähtelee kameran edessä korkeat kiilakorkokengät jalassaan.

Musiikkiuraa tavoitteleva 34-vuotias nainen keskittyy kuitenkin suurimmaksi osaksi olemaan äiti kolmevuotiaalle pojalleen Gunnerille. Sen lisäksi Heidi Montag esiintyy miehensä Spencerin kanssa uudella The Hills: New Beginnings -sarjan tuotantokaudella, jonka kuvaukset aloitettiin muutama kuukausi sitten.