Hurja näky videolle – mies antoi kalojen puhdistaa kasvonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toiset puhdistavat kasvojaan erilaisilla siihen tarkoitetuilla puhdistusaineilla, toiset puolestaan lähes pelkällä vedellä. Jotkut ihmiset käyttävät kasvojen puhdistuksessa huomattavasti erikoisempia menetelmiä.

Venäjän Seuloskoissa kuvatulla viraalivideolla todistetaan jokseenkin erikoista näkyä. Siinä mies valmistautuu puhdistamaan kasvonsa työntämällä ne vedellä täytettyyn altaaseen. Tarkoituksena ei ole kuitenkaan suinkaan puhdistautua pelkän veden avulla.

Altaassa elävät kymmenet pikkukalat alkavat nopeasti parveilemaan ja uivat miehen kasvojen luokse. Ne näykkivät hänen iholtaan pois epäpuhtauksia. Toimenpide näyttää hurjalta eikä todennäköisesti sovellu läheskään kaikille, mutta hämmentävällä puhdistusmenetelmällä on olemassa omat puolestapuhujansa.