Nainen luuli seurustelevansa Prinssi Harryn kanssa – yritti haastaa kuninkaallisia oikeuteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa liikkuu huijareita, jotka esiintyvät kuuluisuuksina joko rahan perässä tai puhtaasta ilkeydestä. Eräs nettihuijarin uhriksi joutunut intialainen asianajajana työskentelevä nainen on yrittänyt haastaa Prinssi Harryn oikeuteen katteettomista lupauksista.

Palwinder Kaurin mukaan hän oli saanut sosiaalisessa mediassa viestin Sussexin herttualta, joka oli kertoi haluavansa mennä hänen kanssaan naimisiin. Kuninkaalliset häät eivät kuitenkaan toteutuneet, minkä seurauksena hän yritti nostaa oikeustoimia prinssi Harrya vastaan. Kaur vaati poliisia pidättämään prinssin, jotta he voisivat mennä naimisiin ilman viivästykisä.

NDTV-sivuston mukaan Kaur kertoi jopa lähettäneensä viestejä prinssi Charlesille ilmoittaakseen menneensä kihloihin Harryn kanssa. Oikeustoimet eivät kuitenkaan menneet läpi, sillä tuomari Arvind Singh Sangwan kuvaili naisen tarinaa pelkäksi haaveilijan fantasiaksi Harryn kanssa naimisiin menemisestä. Tuomarin mukaan on todennäköistä, että Kaurille viestitellyt prinssi Harry oli todellisuudessa nettikahvilassa Punjabissa istunut huijari, ja totesi ettei oikeus voinut tehdä muuta kuin osoittaa sympatiaa tämän uhriksi joutuneelle naiselle.