Ääretön uima-allas 294 metrin korkeudessa – uskaltaisitko pulahtaa?

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Niin kutsutut äärettömät uima-altaat on suunniteltu näyttämään ikään kuin reunattomilta. Nyt Dubaissa on rikottu äärettömiin uima-altaisiin liittyvä korkeusennätys. Taannoin valmistuneen Address Beach Resort -pilvenpiirtäjän katolla on maailman korkeimmalla sijaitseva ääretön allas.

Noin 95 metriä pitkä ja 17 metriä leveä allas sijaitsee rakennuksen kattotasanteella 294 metrin korkeudessa. Vetonaula on Stuff-lehden mukaan sallittu vain 21 vuotta täyttäneille.

Äärettömältä altaalta ja kattotasanteelta avautuvat huikeat näkymät ympäröivään miljoonakaupunkiin. Korkean paikan kammosta kärsiviä altaassa pulikoiminen tuskin houkuttelee korkean sijaintinsa vuoksi. Yhteensä Address Beach Resortissa on 217 hotellihuonetta, 443 kalustettua asuntoa ja 478 asuntoa.