Erikoinen kolari F1-osakilpailun harjoituksissa – video julkaistiin nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantaina Formula 1 -osakilpailun harjoituksissa Italian Imolassa tapahtui erikoinen onnettomuus, jossa Sergio Perez törmäsi jostain syystä mutkassa Esteban Oconiin. Formula 1 -organisaatio on julkaissut tapauksesta videon, jossa kolari nähdään.

Samaaan aikaan osakilpailun tekniikka kärsi vakavista ongelmista, sillä esimerkiksi autoissa mukana olevat kamerat ja kuljettajien radioyhteydet olivat poissa pelistä. Teknisillä ongelmilla epäillään olleen osuutta myös Perezin ja Oconin välisen kolarin johtaneissa tapahtumissa.

Videon yhteydessä Formula 1 -organisaatio kertoo, että myös tiimiradiot kärsivät ongelmista ja siksi kuljettajilla oli ongelmia kommunikoinnissa. Kolarin seurauksena molemmat autot joutuivat keskeyttämään harjoitukset ja ajamaan pientareelle.