Jaajo Linnonmaa sai perheeltä kuittailuja koronaviiksistään: ”Läheisteni painostuksesta…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Radio Suomipop tiedotti maaliskuun lopussa, että suositun Aamulypsy-ohjelman juontaja Tuukka Ritokoski oli sairastunut koronaan. Samalla kerrottiin ohjelman jäävän tauolle, koska virukselle altistuneet juontajat Jaajo Linnonmaa ja Janni Hussi joutuivat kaksi viikkoa kestävään karanteeniin.

Radio Suomipopin Aamulypsy palasi ohjelmistoon ilman Tuukkaa kun tiistaina äänessä olivat pelkästään Janni Hussi ja Jaajo Linnonmaa. Linnonmaa palasi töihin kahden viikon karanteenista kasvattamiensa viiksien kera.

Viikset saivat miehen mukaan paljon rakkautta muilta ihmisiltä, mutta oma perhe ei tuntunut niitä kuitenkaan sietävän. Sen vuoksi Linnonmaa ilmoitti Instagram-kanavallaan, että läheistensä painostuksesta hän joutuu luopumaan viiksistään.

– Riippuen teidän vastustuksesta, kannustuksesta ja kehuista voin jatkaa proggista vielä muutaman päivän. Myös kaikki vitsit ja letkautukset liittyen peltisepän viiksiini on tervetulleita, Jaajo Linnonmaa kirjoittaa Instagram-kuvassaan.